به گزارش«نماینده»، اسدالله عباسی اظهار داشت: دولت باید هرچه زودتر طرح رتبهبندی کردن معلمان را بررسی و لایحه آن را جهت تصویب به مجلس ارائه دهد در غیر این صورت مجلس از اهرمهای قانونی خود جهت تعیین تکلیف این مسئله استفاده میکند.
عضو هیئت رئیسه مجلس عنوان کرد: امیدواریم دولت بررسی طرح رتبهبندی کردن معلمان را هرچه زودتر در کمیسیونهای تخصصی خود به نتیجه برساند تا با ارائه به موقع لایحه مربوطه، در موعد تصویب بودجه سال آینده منابع مورد نیاز و اعتبارات لازم برای اجرای آن پیشبینی شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: یکی از پیشنیازهای اصلی طرح تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش رتبهبندی کردن معلمان بر اساس شایستگیهای آنان است که بدون اجرای آن هدفهای مورد انتظار جهت ایجاد تغییرات اساسی در نظام آموزش و پرورش محقق نمیشود.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس بیان داشت: طرح رتبهبندی کردن معلمان بر اساس شایستگیهای حرفهای آنان از همان سالهای آغازین اجرای طرح تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش مورد تأکید مجلس قرار داشت اما تاکنون این طرح به صورت کامل در کشور اجرایی نشده است.
عباسی با بیان اینکه اقدامات انجام شده برای اجرای طرح رتبه بندی کردن معلمان ناقص بودهاند تصریح کرد: دولت در مقطعی از زمان و به جهت اصرار مجلس برای اجرای طرح رتبهبندی کردن معلمان بخشی از حقوق و دستمزدهای آنان را افزایش داد اما در ادامه این کار را به صورت ناقص رها کرد.
وی برنامههای دولت برای اجرای این طرح را مورد رضایت مجلس ندانست و ابراز داشت: مجلس در برنامه ششم توسعه و در ماده ۶۳ به طور رسمی دولت را مکلف به اجرای طرح رتبهبندی کردن معلمان کرده است و امیدواریم دولت پیش از تدوین بودجه سال ۹۸ لایحه مورد نظر را به مجلس ارائه دهد.
عضو هیئت رئیسه مجلس از رتبهبندی کردن معلمان در ۵ ردیف مشخص خبر داد و عنوان کرد: معلم پایه، معلم مربی، معلم حرفهای، معلم سرآمد و معلم راهبر از جمله بخشهای طرح نظام رتبهبندی کردن معلمان است که آنان را بر اساس شایستگیهای علمی و سوابق کاری تقسیمبندی میکند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اجرای طرح رتبهبندی کردن معلمان را از حقوق اصلی قشر فرهنگی کشور دانست و گفت: با اجرای درست این طرح علاوه بر امکان همکاری برخی از معلمان با مؤسسات علمی و پژوهشی کشور عدالت لازم نیز در نظام آموزش و پرورش برقرار میشود.
نظر شما